ŠALÁT KAMELOT
Výsev : II. - VII.
Zber : V. - X
Množstvo : 0,6 g
Podobné produkty
Jemný vňaťový zeler vytvárajúci ružicu aromatických listov s dĺžkou 60 až 70 cm. Vňať je vhodná na sušenie a mrazenie. Výsev : I. - II. Kvet : XI. - X....
Skorá, stonková odroda mangoldu ideálna na zber "baby" plodov. Výsev : III. - V. Zber : VII. Množstvo : 3 g
Zimný, dobre prezimujúci šalát, netrpí odhnívaním. Výsev : VIII. - IX. Zber : IV. - V. Hmotnosť : 0,3 g
Veľmi skorá, poľná odroda, tvorí stredne veľké zelené hlávky. Výsev : II. - IV., VI. Zber : V. - VI., IX. - X. Hmotnosť : 0,3 g
Rýchlo klíčiaca listová zelenia s nahorklou pikantnou chuťou. Výsev : III. - VIII. Zber : V. - X. Množstvo : 3 g
Listový šalát produkujúci voľné rozety fialových listov, vhodný na zdobenie pokrmov. Výsev : II. - IV. Zber : V. - VIII. Množstvo : 0,5 g
Skorá letná odroda určená na pestovanie z priameho výsevu. Výsev : IV. - VI. Zber : VII. - IX. Hmotnosť : 0,4 g
Chutná a nenáročná listová zelenina s vysokou nutričnou hodnotou a krátkou vegetačnou dobou. Výborná do šalátov s možnosťou celeročného pestovania. Výsev...
Rýchlo rastúci špenát s vegetačnou dobou 5 - 7 týždňov pre jarné a jesenné pestvanie Výsev : III. - IV., VIII. Zber : V., IX. - X. Množstvo : 4 g
Celoročná odroda s veľmi rýchlym rastom a vysokou odolnosťou. Výsev : III. - VIII. Zber : IV. - X. Hmotnosť : 0,4 g
Ľadový šalát s veľkou guľovitou, pevnou a dobre uzavetou hlávkou. Výsev : III. - VIII. Zber : V. - X Množstvo : 0,6 g
Balenie obsahuje 5 odrôd listového šalátu rôzneho tvaru a farby. Výsev : II. - III., VII. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 0,8 g
Mangold listový červený má veľké, mäsité listy a červené listové stonky. Má vysoký obsah železa, vápnika a vitamínov. Jeho listy pripravujeme podobne ako...
Skorá odroda celoročného šakátu so žltozelenou hlávkou a mierne bublinatými listami. Výsev : X. - II., III. - VII. Zber : II. - X. Hmotnosť : 0,5 g
Poloskorá odroda červeného, kučeravého listového šalátu. Výsev : II. - VII. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 0,6 g
Kapusta typu PAK CHOY vhodná na teplú aj studenú kuchyňu. Výsev : VI. - VII. Zber : IX. - X. Množstvo : 0,4 g