BAZALKA LIME
Výsev : III. - V.
Zber : VI. - X.
Hmotnosť : 0,7 g
Podobné produkty
Jednoročná bylinka vôňou pripomínajúca aníz. Výsev : III. - VIII. Zber : V. - X. Hmotnosť : 2 g
Trvalka s výraznou citrónovou vôňou a ukľudňujúcimi účinkami. Výsev : III. - IV. Zber : VII. - VIII. Hmotnosť : 0,3 g
Petržlen Festival 68 je odroda s hladkými, aromatickými listami, bohatá na vitamíny a minerálne soli. Výsev : III. - IV. Zber : V. - X. Množstvo : 7 m
Čerstvé listy a výhonky sa používajú na šaláty. Čaj z listov má analgetický a upokojujúci účinok. Dorastá do výšky 1 meter. Výsev : II. - IV., V. Zber :...
Trváca, výrazne aromatická bylinka, dorastajúca do výšky 40 cm. Na sušenie sa zbiera na začiatku kvitnutia. Výsev : II. - IV., V. Zber : VIII. - X....
Silne aromatická prastará liečivá rastlina. Výsev : II. - IV. Zber : VII. - X. Hmotnosť : 0,35 g
Aromatická letnička, ktorej čaj napomáha k ukľudneniu žalúdka. Výsev : III. - VI. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 0,5 g
Červenolistá odroda typu "genovese", aromatická a farebne výrazná v letných šalátoch. Pevná a dobre vetvená bazalka dorastajúca výšky 45 cm. Výsev : III....
Trvalka citlivá na mráz. V našich končinách pestovaná ako letnička. Výsev : III. - V. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 0,5 g
Bazalka je letnička, s výrazne aromatickou vňaťou, ktorej čerstvé listy používame k okoreneniu šalátov a polievok. Výsev : III. - IV., V. Kvet : VI. -...
Pŕhľava dvojdomá je statná, trvalá rastlina s obsahom vitamínov A, B a C. Používa sa ako liečivá rastlina a ako krmovina pre hydinu. Výsev : III. - IV....
Obsahuje: kôpor, koriander, bazalku, anýz a tymián. Výsev : II. - VI. Zber : IV. - IX. Hmotnosť : 1,8 g
Liečivá rastlina, používa sa na problémy s dýchacími cestami. Výsev : IV. Zber : V. - VIII. Hmotnosť : 1 g
Stredne skorá odroda s predĺženým obdobím zberu na zeleno. Výsev : III. - VIII. Zber : V. - IX. Hmotnosť : 5 g
Veľmi obľúbená okrasná bylinka, vhodná aj ako prísada do jedál a šalátov s intenzívnou arómou. Výsev : III. - V. Zber : V. - IX. Hmotnosť : 0,1 g
Odroda s veľmi veľkými listami hojne využíva v gastronómií. Výsev : IV. - V. Zber : VII. - IX. Hmotnosť : 1 g