MAJORÁN
Výsev : III. - V.
Zber : VI. - VII.
Hmotnosť : 0,5 g
Podobné produkty
Mrazuvzdorná, rýchlorastúca trvalka s aromatickými listami a kvetmi. Výsev : III. - IV. Zber : VI. - IX. Množstvo : 0,2 g
Trvalka citlivá na mráz. V našich končinách pestovaná ako letnička. Výsev : III. - V. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 0,5 g
Odroda vňaťového petržlenu s veľkými listami rastúcimi v silných zväzkoch. Výsev : III. - IV. Zber : VI. - X. Hmotnosť : 4 g
Nenáročná bylinka v bio kvalite na celoročné pestovanie. Bohatý zdroj minerálov. Výsev : I. - XII. Zber : I. - XII. Množstvo : 5 g
Nízky, kompaktný krík s veľmi výraznou majoránovou chuťou a vôňou. Výsev : II. - IV. Zber : VII. - X. Hmotnosť : 0,35 g
Pŕhľava dvojdomá je statná, trvalá rastlina s obsahom vitamínov A, B a C. Používa sa ako liečivá rastlina a ako krmovina pre hydinu. Výsev : III. - IV....
Oregáno so špecifickou chuťou po čiernom korení. Výsev : III. - IV. Zber : VI. - IX. Hmotnosť : 0,3 g
Nízká letnička, vhodná do čajových zmesí na reguláciu zažívania. Výsev : III. - V. Zber : VII. - IX. Hmotnosť : 1 g
Kučeravá odroda vňaťového petržlenu so sviežou aromatickou chuťou. Výsev : III. - IV., VIII. Zber : I. - XII. Hmotnosť : 4 g
Posilňuje imunitný systém, lieči infekcie a podporuje trávenie Výsev : I. - XII. Zber : I. - XII. Hmotnosť : 6 g
Pestrec mariánsky je známy ako bylinný liek na pečeň, ktorý prirodzene čistí organizmus od toxínov. Výsev : IV. Zber : VIII. - IX. Množstvo : 2 g
Jednoročná bazalka, s príjemnou vôňou škorice vhodná do ovocných šalátov. Výsev : III. - V. Zber : VII. - X. Hmotnosť : 0,5 g
Aromatický kôpor s vysokým výnosom a tmavými až modrozelenými listami. Výsev : III. - VIII. Zber : V. - IX. Množstvo : 3 g
Obsahuje: kôpor, koriander, bazalku, anýz a tymián. Výsev : II. - VI. Zber : IV. - IX. Hmotnosť : 1,8 g
Petržlen Festival 68 je odroda s hladkými, aromatickými listami, bohatá na vitamíny a minerálne soli. Výsev : III. - IV. Zber : V. - X. Množstvo : 7 m
Jednoročná bylina s priamou rozvetvenou stonkou a členitými listami používaná ako korenie. Výsev : IV. - VI. Zber : VI. - X. Množstvo : 2 g