CUKROMER 0 - 30 %
Cukromer ktorý sa nazýva aj ako “kvasomer” sa používa na meranie cukru v kvase. Vďaka cukromeru jednoducho zistime zbytok cukru v kvase a tým pádom vieme či už je kvas pripravený na pálenie.
Hodnotu cukru v kvase odmeriame tak, že do odmerného valca odoberieme vzorku ktorú precedíme aby sme mali len šťavu. Do odobranej šťavy vložíme cukromer a odčítame hodnotu na stupnici. Kvas je pripravený na pálenie keď je obsah cukru čím nižší. To znamená že cukry obsiahnuté v kvase sa premenili na alkohol.
materiál : sklo
dĺžka : 35 cm
Hodnotu cukru v kvase odmeriame tak, že do odmerného valca odoberieme vzorku ktorú precedíme aby sme mali len šťavu. Do odobranej šťavy vložíme cukromer a odčítame hodnotu na stupnici. Kvas je pripravený na pálenie keď je obsah cukru čím nižší. To znamená že cukry obsiahnuté v kvase sa premenili na alkohol.
materiál : sklo
dĺžka : 35 cm
Záhradkárstvo s vášňou
Sledujeme svetové trendy a prinášame do vašich záhrad exkluzívne novinky.
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie kuriérskou spoločnosťou až k vám domov.
Poradíme s výberom
Neváhajte a opýtajte sa nás na čokoľvek. Osobne, telefonicky alebo e-mailom.